Gå till www.franticfive.se

lördag 30 mars 2013

Nytt år, ny sångare!

Oj vad bedrövliga vi har varit på att hålla siten och bloggen uppdaterad! Något bättre, om än inte mycket, har vi varit på att hålla igång vår sida på facebook. Följ oss gärna där för att löpande ta del av senaste informationen!

Nu har vi i alla fall tagit ett ryck och uppdaterat vår webbplats med lite aktuell information. Här följer en liten sammanfattning av den senaste tiden.

Den största händelsen sedan senaste inlägget är att vi i höstas hittade en ny sångare efter mycket om och men. Vi välkomnar, lite försenat, Pajalapöjken Fredrik Holmström till Frantic Five!

Utöver att repa in gammal material har vi redan hunnit med att göra fyra spelningar tillsammans, bland annat en i Sälen, och börjar så smått hitta varandra och våra roller.

Fredrik och Charlie på No Name MC's julfest. Foto: Tony Larsson, kingerpixelart.com

No Name MC Strengnäs Tattoo 2013.

Under vintern har vi spelat in vår första originallåt på beställning av No Name MC. Den kommer "släppas" under våren. En mycket rolig erfarenhet!

Efter att ha haft en liten konstpaus från varandra är vi nu i full färd att repa in nytt material med bland annat Iron Maiden, Kiss, Judas Priest och Foo Fighters. Nästa gång ni kan se oss är på Tokmunken i Strängnäs den 30/4, ska bli jäkligt kul då det alltid blir ett jäkla drag där!

En rolig side-note är att vi under vintern riggade vårt ljud och ljus för när Paul Di'Anno och Blaze Bayley framträdde i Strängnäs. Mycket lyckat event och de var helnöjda med ljudet.

Vi ses på nästa spelning!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar