Gå till www.franticfive.se

torsdag 21 april 2011

Vi välkomnar Charlie som ny basist!

Efter vi hade genomfört "Strängnästurnén" meddelade Roger att han ämnade lämna bandet. Han hade under en tid känt sig splittrad mellan Frantic Five och skapandet av sin egna musik. Valet hade fallit på att istället koncentrera sig fullt ut på den egna musiken under namnet Signs Of Truth. Roger spelade bas med oss i ca 1,5 år och det var mycket tråkigt att han slutade, men han lämnade på bra termer och vi önskar honom all lycka med Signs Of Truth!


Vi hade dock tur i oturen! Charlie Ljungqvist hade tidigare visat lite intresse att börja spela med oss och det var bara ett telefonsamtal bort så stod han i replokalen med basen i högsta hugg! Charlie är uppvuxen med musiker i familjen och har själv spelat i många år, bland annat tillsammans med Matilainen i punkrockbandet Faceoff (deras senaste skiva finns på Spotify). Han har även varit leadsångare vilket ger en skön dynamik till Frantic Five gällande sång och körer.

Vi har nu repat i några veckor tillsammans och det känns grymt bra och det börjar plockas på med en mängd nytt material inför sommarens spelningar. Bara för att nämna några;

Danko Jones - First Date
Foo Fighters - Everlong
Monster Magnet - Unbroken-Hotel Baby
Volbeat - I Only Wanna Be With You
The Offspring - The Kids Aren't Alright

Rock on!

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar