Gå till www.franticfive.se

lördag 12 februari 2011

Strängnästurnén, stopp 3: No Name MC


Tredje helgen i rad och sista stoppet på "turnén". Denna gång riggades det upp hos No Name MC Sweden för att undehålla på deras Tattoo Party.

Vi hade förmånen att få spela där även förra året vilket var en av bästa spelningarna på hela året gällande publikrespons och allmänt drag. Till detta år hade vi mer eller mindre lovat att toppa detta, ingen press!

Innan det var dags för oss att gå upp spelade Dra En Banjo som gjorde ett grymt jobb med att värma upp publiken med sina adaptioner och egna arrangemang av kända rock- och poplåtar.

Stället var fullpackat med glada människor. De som inte drack gott och röjde framför scenen under första settet låg och fick någon skön tatuering i lokalen bredvid.Till skillnad från de två spelningarna helgerna innan hade vi två set till denna gång. När vi drog igång det andra strax innan midnatt så var det som en explosion. Fullpackat framför scenen och en grym respons gjorde att vi hade lyckats med det som vi trodde skulle vara omöjligt; toppa förra årets spelning!

En kommentar från Marre, President för No Name MC Sweden, sammanfattade det hela rätt bra;
- "Sanslöst ös hos oss i helgen. Har nog aldrig sett sånt drag faktiskt. Välkomna åter grabbar!"

Vi tackar och bockar och ser redan fram mot nästa gång vi spelar hos No Name MC, vilket nyligen blev klart att det blir till sommaren på deras Summer Party den 9/7.

(i skrivande stund saknas setlistorna för kvällen, uppdatering kommer)

Kolla in galleriet med bilder från alla tre spelningarna i Strängnäs.

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar