Gå till www.franticfive.se

onsdag 5 januari 2011

Strängnästurné!

Frantic Five på No Name MC Tattoo Party 2010. Då med Rasmus Jansson på sång och David Eldebrink på basen.

Efter att, under hösten, ha repat ihop oss med nya lead-sångare Tobbe Lundin kommer kommer vi nu (äntligen) krypandes ur replokalen. Inte bara med ny sångare utan även med ett gäng nya låtar!

Det är riktigt länge sedan vi spelade för allmänheten hemma i Strängnäs. Det tar vi nu igen med råge - tre spelningar på lika många helger i rad! Efter detta race kommer det dröja innan vi spelar "ute" i Strängnäs igen, så passa på och kom och röj lite tillsammans med oss!


1. Tokmunken - lördagen den 29/1
Detta kommer med största sannolikhet bli en helt galen spelning. Tokmunken är ett relativt litet ställe då de endast tar in max 200 personer. Detta lovar en riktigt tight och svettig spelning. Det ska även bli extra kul då det är första gången vi står på scenen med nya banduppsättningen.

Kolla in evenemanget på facebook!


2. Underbar - lördagen den 5/2
Varma i kläderna efter "premiären" helgen innan så utlovas det riktigt bra röj på denna spelning. Extra bra för dem som ville rocka med oss på Tokmunken men som inte kom in på grund av den begränsade lokalen. Samma dag spelas även fotbollsturneringen ST-Cupen i Strängnäs vilket brukar betyda att det blir bra drag på kvällen då spelarna självklart är törstiga efter en hel dags jagande efter en boll.

Kolla in evenemanget på facebook!
Mer om Underbar på www.ubar.se.3. No Name MC Tattoo Party 2011 - lördagen den 12/2
Vi har åter fått äran att spela på Tattoo Party efter förra årets succé. Det var antagligen en av årets bästa och roligaste spelningar. Mycket tack vare publiken som var på riktigt rock-humör vilket de visade genom att röja på järnet!

Kolla in evenemanget på facebook!
Mer om No Name MC Sweden på www.nonamemc.com.

Kolla bilder från förra årets spelning i vårt galleri och läs blogposten.


Ny webbplats & demo!
I dagarna lade vi upp en helt ny webbplats på www.franticfive.se. Glid över och läs mer om bandet, medlemmar, låtar, spelningar m.m.

Vi har även hunnit med att spela in en demo i replokalen. Riktigt kul! Gå till vår sida på Myspace för att lyssna på den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar