Gå till www.franticfive.se

söndag 19 september 2010

Frantic Five söker ny sångare/sångerska!

Efter att vi ställde in vår spelning på Beach Club 2010 i Strängnäs har det kommit frågor om vi har "lagt ner"? Kan lugna alla med att så inte är fallet. Vi är i full gång och repar in nytt material inför vintersäsongen.

Innan vi kan köra på med nya spelningar har vi dock ett problem som måste lösas. Efter ca 2 år tillsammans har vi och vår sångare Rasmus valt att gå skilda vägar. Vi har haft många roliga tillfällen tillsammans och ett gäng riktigt grymma spelningar. Vi önskar Rasmus all lycka framöver och vem vet, kanske hittas det på något i framtiden? Missa inte Rasmus egna projekt Screaming Dreams - www.screamingdreams.se. Vet att det är ett gäng nya låtar på gång och de är riktigt grymma!

Vi behöver alltså hitta en ny leadsångare/sångerska som gillar att sjunga rock n roll/metal/grunge/funk/punk-covers och är sugen på att komma ut och spela och ha kul med oss. Är du en sådan person eller känner du någon som skulle vara sugen? Maila bandet@franticfive.se så hör vi av oss och snackar lite och vi kan svara på ev. frågor ni har. Känns det sen aktuellt från er och oss träffas vi i replokalen och snackar samt test-rockar lite! =)

Update, sedan oktober har vi en ny leadsångare - Tobbe Lundin. Välkommen Tobbe! Mer info kommer inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar