Gå till www.franticfive.se

onsdag 10 mars 2010

Afterski på Harrys Pub & Restaurang i Sälen

Söndagen den 7/3 var det så dags för oss att köra vår första Afterski! Vi skulle köra på Harrys Pub och Restaurang i Sälen och då det var på en söndag var det främst personal som skulle vara på plats.

Vi lämnade Strängnäs tidigt på söndagsmorgonen och var på plats på förmiddagen för att börja rigga. Efter att ha gjort soundcheck och hunnit till stugan vid Hundfjället en snabbis var det klockan 16:00 dags att leverera.

Lite läskigt var det att kliva upp på scen. Dels för att det var premiär för Afterski, dels att det var i Sälen och dels för att det var "mitt på dagen".

Setet började lite trevande men efter nån låt så började publiken komma igång. Vi körde på järnet och publiken verkade gilla musiken för de diggade och sjöng med. Dock var det inte riktigt den respons man är vad vid när man spelar senare på kvällarna, de flesta satt fortfarande ned vid borden vilket gjorde att vi fick anstränga oss lite extra. Framåt mitten av setet började några i publiken dock röja på lite mer.

Lite synd var det att våra medhörningar på scenen gav upp efter 3-4 låtar (det var inte våra egna grejer utan lånade på stället). Detta gjorde det lite extra svårt att spela då man inte hörde allting. Kanske extra svårt för Matilainen som satt i sitt trumbås bakom plexiglas och verkligen inte hörde nåt. Trots detta lyckades vi ändå leverera så pass att vi fick beröm efter spelningen som höll på i ca 1 timme. Mycket var nog tack vare våra låtval.

Alla verkade nöjda och förhoppningsvis får vi komma upp till Sälen igen! Grymt kul var det och en massa trevliga människor!

Kolla in bilder från spelningen på Facebook!

Setlistan för eftermiddagen
1. Whole Lotta Love – Led Zeppelin
2. Minus Celcius - Backyard Babies
3. Mother – Danzig
4. Sleeping My Day Away – D-A-D
5. Use Somebody – Kings Of Leon
6. Keep On Rockin' In The Free World - Neil Young
7. Somebody To Love – Jefferson Airplane
8. Staten Och Kapitalet - Ebba Grön
9. Whole Lotta Rosie – AC/DC
10. Enter Sandman – Metallica
11. Die Die My Darling – Metallica (Misfits)
12. You Gotta Fight For Your Right – Beastie Boys
13. Double Nature – Mustasch
14. Killing In The Name – Rage Against The Machine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar